Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4452

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4452

Det er helt uforpligtende

Arveafgift og dødsbobeskatning

Et dødsfald er oftest forbundet med en række skatter og afgifter, der afhænger af dødsboets størrelse, samt hvordan afdødes nærmeste vælger, at boet skal behandles. Er der tale om, at boet udleveres til uskiftet bo eller boudlæg, er dette ikke tilfældet.

Nedenfor kan du læse mere om følgende:

  • Arveafgift (boafgift)
  • Dødsbobeskatning
  • Retsafgift


  Reglerne om arveafgift tager i vidt omfang udgangspunkt i, hvem der er arveberettiget. Du kan læse meget mere om de forskellige persongrupper og de tilhørende arveafgifter længere nede på siden.

  Overstiger dødsboets nettoformue 3.160.900 kr. (2023) skal boet desuden betale dødsboskat. Disse regler kan du tillige finder mere information omkring længere nede på denne side.


  Tøv ikke med at kontakte Sagførerne, hvis du har brug for vejledning i forbindelse med skatter og afgifter ved dødsbobehandling.

Vil du vide mere om arveafgift og dødsbobeskatning?

Bliv klogere på reglerne om arveafgift og dødsbobeskatning ved at læse nedenfor.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Mød hele teamet med speciale i familieret

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon