Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4452

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4452

Det er helt uforpligtende

Tidsfrister privat skifte ved dødsfald

Et privat skifte betyder, at arvingerne står for behandlingen af dødsboet uden hjælp fra en bobestyrer. Privat skifte er kun muligt, såfremt arvingerne er enige herom. Ved et privat skifte skal bobehandlingen være afsluttet, og boopgørelsen skal være indsendt til skifteretten senest 15 måneder efter dødsfaldet. Det er derfor vigtigt forinden man anmoder skifteretten om et privat skifte, at man har tiden og ressourcerne til at behandle boet inden for den gældende tidsfrist.

Tøv ikke med at kontakte Sagførerne, hvis du har spørgsmål relateret til tidsfrister for privat skifte ved dødsfald. Herefter vil vi guide dig igennem processen, så den bliver så gnidningsfri som muligt.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Mød hele teamet med speciale i familieret

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon