Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


3842 4452

Hør, om vi kan hjælpe: 3842 4452

Det er helt uforpligtende

Familieretshuset

Denne artikel behandler Familieretshuset som myndighed. Der fokuseres i det følgende på at afklare, hvilke opgaver myndigheden varetager, samt hvilke formål Familieretshuset skal søge at beskytte. 

Har du et spørgsmål vedrørende en familieretlig problemstilling, kan vi hos Sagførerne yde dig vejledning om din retsstilling. Måske har I brug for hjælp i udarbejdelsen af en konkret aftale, fx angående samvær? Hvis I vil være sikre på, at aftalen kan gøres gældende, er der flere formkrav, der skal opfyldes, hvorfor det er en god idé at kontakte en advokat. Vi er specialister i familieret og har bred erfaring inden for området. 

Vil du vide mere om Familieretshuset?

Nedenfor kan du læse meget mere om Familieretshuset, samt hvilke retsområder, som myndigheden er kompetent inden for. 

Mød hele teamet med speciale i familieret

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon