Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Selvsalg - når du vil sælge din bolig uden ejendomsmægler


En ejendomsmæglers job består først og fremmest i at finde en køber og udarbejde en købsaftale. Hvis du selv kan finde en køber, kan Sagførerne udarbejde købsaftalen og sikre handlens gennemførelse.

At sælge uden at benytte en ejendomsmægler har den store fordel, at du kan spare salæret til ejendomsmægleren. Ejendomsmæglerens salær er ofte et betydeligt beløb, som opgøres enten som et fast beløb eller en procentdel af salgsprisen. Ved at gøre en del af ejendomsmæglerens arbejde selv og søge en del af rådgivningen hos en boligadvokat, kan du derfor forbedre økonomien i dit boligsalg betydeligt.

Hvis du vælger at sælge uden brug af ejendomsmægler, skal du være opmærksom på, at det kræver mere arbejde af dig som sælger. Du skal blandt andet selv finde en køber, sikre at oplysningerne i BBR-meddelelsen er korrekte, at stå for at indhente tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke.

Vigtigst er dog, at du skal bruge en rådgiver til de juridiske aspekter af salgsprocessen, som ejendomsmægleren normalt ville stå for. Det være sig både at sikre, at dine interesser varetages, når købsaftalen udarbejdes, men også de praktiske aspekter af overdragelsen så som korrespondance med købers advokat og refusionsopgørelsen.

Hos Sagførerne har vi stor erfaring med bolighandler, og du kan være sikker på, at din rådgivning fra start til slut ydes af en erfaren og specialiseret boligadvokat. Vi tilbyder en fast pris på 9.950 kr., når vi assisterer med selvsalg, så der kan være mange penge at spare i forhold til et salg gennem en ejendomsmægler.

Ring og få hurtigt svar

8743 5524

Den første samtale er gratis og du kan derfor trygt ringe til os.  Vi sidder klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først.

Priser

Sagførernes assistance ved selvsalg


Vores hjælp til selvsalg, består i følgende ydelser:

  • Udarbejdelse af købsaftalen med dens bilag.
  • Korrespondance med købers advokat.
  • Kommunikation med de involverede banker.
  • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde og refusionsopgørelse.


Vi sørger også for, at alle tidsfrister i forbindelse med dit selvsalg overholdes af køber, så købesummen kan frigives til din bankkonto.

Hvorfor vælge Sagførerne som din advokat til selvsalg?

  • Hos Sagførerne tilbyder vi en landsdækkende service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for din selvsalg fra start til slut.
  • Vi tilbyder assistance ved selvsalg til en fast pris på 9.950,00 kr.
  • Alt klares pr. telefon og email, så der er ingen risiko for COVID-19.
  • Din første samtale er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål. Vores telefonnummer står øverst på siden.
  • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares senest den efterfølgende arbejdsdag.

Dine opgaver i forbindelse med selvsalg


Ud over at finde en køber, skal du løse følgende opgaver:

Kontakt Henrik Baastrand så du trygt kan gennemføre et selvsalg

Henrik Baastrand

Advokat, afdelingsleder for bolighandler

Ring på tel: 8743 5524

Eller send en mail til bolig@sagfoererne.com.

Læs mere om Henrik her

Gode råd og information

Energimærke

Sælger skal som udgangspunkt lade et energimærke udarbejde, når sælger sætter sin ejendom til salg. Det gælder dog ikke ejendommen under 60 m2 eller sommerhuse.

I en energimærkerapport vil det være oplyst, hvor energivenlig ejendommen er, hvilke energimæssige optimeringer der kan foretages i boligen og til hvilken pris. Et energimærke gør det således muligt for køberen af et hus at få et godt indblik i, hvor energiøkonomisk huset er, og hvad det vil koste i varme-, el- og vandforbrug at bo i huset.

Et energimærke er gyldigt i en periode på 10 år. Sælges bygningen flere gange inden for denne gyldighedsperiode, kan det samme energimærke benyttes igen. Der skal dog altid udarbejdes en ny energimærkning, hvis du har foretaget ændringer ved ejendommen, som har væsentlig betydning for ejendommens energiforbrug.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2021 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger