Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524
Se vores film her:
Tid: 71 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Har du brug for en billig boligadvokat i Århus?

Hvis du søger en god og billig boligadvokat i Århus er Sagførerne det rette sted for dig. Vi har siden 1977 bistået ved utallige bolighandler. Vi har kontor i Risskov i det nordlige Århus og kender derfor boligmarkedet i og omkring Århus indgående. Du kan derfor trygt handle bolig i Århus med en boligadvokat fra Sagførerne på sidelinjen. Alt klares pr. e-mail og telefon, så du undgår eventuel transport. Nedenfor kan du se vores mest almindelige ydelser.

Alm. boligkøb

- Den mest populære pakke - B01

Pakkens indhold

Her får du hjælp fra start til slut, når du skal købe villa, ejerlejlighed eller sommerhus:


 • Gennemgang af købsaftalen og andre relevante bilag.
 • Telefonmøde med gennemgang af handlens betydningsfulde forhold.
 • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse og forhandling med sælger/mægler.
 • Rådgivning om nødvendige forsikringer.
 • Dialog med din bank i forhold til tinglysning m.m.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde.
 • Tinglysning af skøde.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af refusionsopgørelse.

Pris DKK 7.995,-

Bestil nu

Tinglysning

For den erfarne køber B02

Pakkens indhold

For den meget erfarne boligkøber, med dyb indsigt i reglerne om køb af fast ejendom, kan vi sørge for tinglysning af skødet.

 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde.
 • Tinglysning af skøde.

Pris DKK 2.595,-

Bestil nu

Komplet køberpakke

Mest populære pakke B18

Pakkens indhold

 • Vores boligadvokater rådgiver omkring dine familieretlige forhold og afklarer sammen med dig, hvem der skal underskrive købsaftalen, og om du skal have udarbejdet et testamente, en ægtepagt, en samejeoverenskomst eller en fremtidsfuldmagt.
 • Du modtager køberrådgivning fra Byggesagkyndig.nu ApS i kraft af en byggeteknisk gennemgang af ejendommen.
 • Vores boligadvokat gennemgår købsaftalen med bilag.
 • Vores boligadvokat afholder telefonmøde med dig og får klarlagt de for dig vigtige forbehold.
 • Vores boligadvokat udarbejder godkendelsesbrev og forhandler forbeholdene med sælger/mægler på dine vegne.
 • Vi koordinerer med bankerne i forhold til tinglysning m.m.
 • Vi ekspederer/kontrollerer skødet.
 • Vi ekspederer/kontrollerer refusionsopgørelsen.

Pris DKK 12.495,-

Kontakt os

Hvorfor vælge os som advokat til din bolighandel?

Faste lave priser og stort lokalkendskab

 • Hos Sagførerne har vi stor kendskab til det Århusianske boligmarked og kontor i det nordlige Århus.
 • En gennemprøvet service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for din bolighandel fra start til slut.
 • Ved bolighandler tilbyder vi en fast pris for den fulde køberpakke på 6.950,00 kr.
 • For den meget erfarne boligkøber, kan vi bistå med tinglysning af dit skøde for blot 2.495 kr
 • Ingen handel - ingen regning.
 • Alt klares pr. telefon og e-mail, så du behøver ikke køre langt efter din boligadvokat.
 • Din første samtale med en advokat er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål vedrørende huskøb. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares almindeligvis straks og senest den efterfølgende arbejdsdag.
Læs mere om os

Sagførerne er et advokatkontor med en historik der går tilbage til 1977, hvor kontoret blev startet af grundlægger Ib Ulstrup. Dengang var vores base Ibs hus i Lystrup nær Århus. Helt tilbage fra dengang har vi altid drevet vores virksomhed med base i og omkring Århus. I 2012 flyttede vi til vores nuværende lokaler i Risskov i det nordlige Århus.

Fordelen ved vores langvarige historik i Århus er, at vi har oparbejdet et dybdegående kendskab til områdets boligmarked. Gennem årene har vi hjulpet en lang række af kunder med at komme godt igennem deres bolighandel i Århus.

Blandt vores specialer er fast ejendom. Det betyder, at vi særligt har specialiseret os i at arbejde med bolighandler, enterprisesager og andre af de områder, som relaterer sig til fast ejendom. Vi er derfor meget erfarne i at hjælpe både sælgere og købere bedst muligt, når der skal handles bolig. Det understreges ved at Sagførernes boligadvokat og leder af boligafdelingen, Henrik Baastrand, har behandlet over 10.000 bolighandler igennem sin karriere. Vi ved derfor, hvad det kræver at få en bolighandel til at lykkes.

Vi driver virksomhed ud fra vores slogan - "jura med hjerte". Vi bestræber os altid på at møde kunder og samarbejdspartnere med glæde og empati. Måden vi arbejder på tager derfor udgangspunkt i disse værdier:

 • Glæde - følelse af tilfredshed eller lykke.
 • Empati - det at forstå og leve sig ind i andre menneskers følelser og situation.
 • Innovation - at skabe eller indføre noget der ændrer den etablerede metode eller opfattelse (til det bedre).
 • Integritet - evne og vilje til at handle selvstændigt, ærligt og redeligt uden uvedkommende eller upassende hensyntagen til nogen eller noget.

Vores mål er altid, at du får den bedst mulige rådgivning, så du kan komme optimalt igennem din bolighandel. Derfor skal du heller ikke være bange for at tage kontakt, hvis du har brug for rådgivning. Husk at den første samtale hos os altid er gratis.

Vores priser

Hos Sagførerne arbejder vi med faste og gennemsigtige priser. Det er vigtigt for os, at du på forhånd kan få et klart overblik over, hvad prisen for vores rådgivning bliver. Det betyder, at den pris du kan se på vores hjemmeside også er den, der kommer til at fremgå af din regning til sidst. Det betyder også, at vi ikke har skjulte gebyrer eller lignende, som skal tilkøbes. Vores køberpakke til 6.950 kr. indeholder derfor al den juridiske rådgivning, der skal til, for at du kan komme trygt igennem dit boligkøb.

Er du i tvivl er du altid velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og hos os er den indledende samtale altid gratis. Vi sender ikke en regning uden at det først er aftalt med dig.

Hos Sagførerne har vi desuden et princip om "ingen handel - ingen regning". Det betyder konkret, at hvis din handel ikke godkendes, får du ingen regning fra os.

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Hvorfor bruge en boligadvokat til din bolighandel?

Bolighandler er ofte store og komplicerede. Dertil kommer, at mange penge er involveret. Derfor kan det være godt med en rådgiver, som kan sikre, at du kommer bedst muligt igennem. Det kan være svært at holde styr på det hele selv og boligadvokaten sikrer derfor, at du ikke behøver at bruge energi på de juridiske aspekter.

Hvad er en boligadvokat?

Boligadvokater er advokater, som særligt har speciale indenfor fast ejendom og herunder boligområdet. Boligadvokater ved derfor rigtig meget om bolighandler og bistår ved bolighandler som en del af deres daglige arbejde.

Udover at bistå ved bolighandler arbejder boligadvokater også med alle de andre juridiske problemstillinger, som er relateret til boligområdet. Det kan være bygggesager, entrepriseforhold, udlejning og lignende. Kort sagt rådgiver boligadvokater om alle de juridiske spørgsmål, som har relation til boliger og fast ejendom.

Boligadvokater adskiller sig primært fra andre advokater ved netop at have specialiseret sig i boligområdet. På samme måde findes der andre advokater, som har specialiseret sig på andre områder så som strafferet, konkurssager, skatteret, etc.

Fordelen ved at benytte en boligadvokat frem for andre advokater er altså, at du med en boligadvokat får en rådgiver, som ved særligt meget om blandt andet bolighandler og har erfaring fra en lang række bolighandler med sig. Når du benytter Sagførerne ved din bolighandel, ydes din rådgivning altid af en erfaren boligadvokat.

Læs mere om hvorfor du bør bruge en boligadvokat

Det kan være en større omgang at komme igennem en bolighandel. Der er meget, som man skal have styr på - flytning, finansiering, finde den nye bolig, jura, og sådan fortsætter listen. For mange kan det næsten virke afskrækkende. Med den rette rådgivning kan du dog gøre det hele noget lettere for dig selv.

Hvis du bruger en boligadvokat får du en rådgiver, som har prøve mange bolighandler før, og som har den juridiske viden der skal til for at rådgive dig optimalt. Boligadvokaten kan stå for at varetage dine interesser igennem hele processen og stå for alt det komplicerede papirarbejde.

De fleste får en boligadvokat til at læse alle handlens dokumenter igennem før de endeligt forpligter sig til at gennemføre handlen. Det er en rigtigt god ide, da handlens dokumenter kan gemme på vigtige oplysninger, som kan være afgørende for forudsætningerne for din handel. Derudover involverer en bolighandel en række formaliteter som skal på plads. Det gælder ting som udarbejdelse af skøde, tinglysning og udarbejdelse og kontrol af refusionsopgørelsen. Det er også ting, som de fleste vælger at få deres boligadvokat til at stå for. 

Fordelen er grundlæggende, at får du din boligadvokat til at klare alt det kan du lægge din energi andetsteds. Du kan så samtidigt også være sikker på, at det bliver gjort rigtigt, så der ikke efterfølgende dukker ubehagelige overraskelser op. 

Et andet meget stærkt argument for at søge professionel rådgivning er, at du ofte vil opleve, at din modpart selv gør det. Det kan eksempelvis være i form af en ejendomsmægler, som mange sælgere gør brug af. Hvis du står over for en modpart med en professionel rådgiver, kommer du let til at stå i en uheldig situation, hvor modparten udnytter uligheden til at få tilpasset aftalen, så den i overdreven varetager din modparts interesser. 

Ved selv at få en boligadvokat med på siden, får du en modvægt til din modparts rådgiver, som kan sikre at også dine interesser varetages bedst muligt. Sådan undgår du at komme i en situation, hvor du bagefter føler, at eksempelvis ejendomsmægleren snød dig. Husk altid at modpartens rådgivere varetager dennes interesser, hvorfor du altid bør tage udsagn fra eksempelvis ejendomsmægleren med et gran salt. 

Hvad er forskellen på en boligadvokat og andre typer af rådgivere?

Hvis du skal godt igennem din bolighandel, er det vigtigt med den rigtigt rådgivning. For at komme optimalt igennem kan flere forskellige typer af rådgivning være en god ide. Blandt kan både finansiel køberrådgivning, juridisk køberrådgivning og byggeteknisk køberrådgivning være relevant.

Når du søger rådgivning vil du måske støde ind i en række forskellige typer af rådgivere med forskellige titler. Nogle af disse beskæftiger sig med omtrent de samme områder. Derfor kan det være godt at sætte sig ind i, hvad de hver især kan bidrage med. 

At en finansiel rådgiver beskæftiger sig med spørgsmål om finansiering og økonomi, og at en byggeteknisk rådgiver beskæftiger sig med spørgsmål om bygningernes tilstand, giver langt hen ad vejen sig selv. Det kan til gengæld være sværere at gennemskue forskellen på titler som 'boligadvokat', 'juridisk rådgiver' eller 'købermægler'. 

I vidt omfang er det de samme spørgsmål, de tre sidstnævnte titler rådgiver om. Det vil sige de spørgsmål ved en bolighandel, der i et eller andet omfang har et juridisk aspekt.  Den store forskel er dog den baggrund og de kvalifikationer, som lægger til grund for rådgivningen.

Det er kun advokater og herunder boligadvokater, som har en juridisk uddannelse. Det betyder, at på mange punkter er andre typer af rådgivere på udebane, når det kommer til juridiske spørgsmål. Titlen som advokat er beskyttet, og må kun benyttes af personer, som har bestået juridisk embedseksamen og advokatuddannelsen og i øvrigt overholder en række andre krav. De strenge uddannelsesmæssige krav er din sikkerhed for, at boligadvokater har kvalifikationerne til at give en fyldestgørende rådgivning.

I modsætning hertil står personer som benytter titler som 'køberrådgiver' eller 'juridisk rådgiver'. Disse titler er ikke beskyttede og kan i princippet benyttes af hvem som helst, uanset kvalifikationer. Titlen som 'købermægler' er dog beskyttet. Købermæglertitlen må kun benyttes af personer, som er registreret i ejendomsmæglerregisteret hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

En anden forskel mellem boligadvokater og andre typer af rådgivere, som du bør være opmærksom på er, at det i Danmark kun er advokater, som må føre retssager på andres vegne. Det betyder, at hvis der undervejs eller efterfølgende opstår en tvist, som skal løses ved domstolene, er det nødvendigt at involvere en advokat. Det kan her være en fordel, hvis din advokat har været med i hele processen.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Vi dækker hele Danmark

Se alle byerne

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon