Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Hvad er en salgsopstilling?

En salgsopstilling er både en præsentation og en beskrivelse af den bolig, som du ønsker at købe.

Når en ejendom sælger via en ejendomsmægler, er det et krav, at ejendomsmægleren laver en salgsopstilling på ejendommen, og denne salgsopstilling udleveres normalt til dig direkte af ejendomsmægleren, så du kan bruge salgsopstillingen til at få et overblik over, hvad det er for en bolig, du overvejer at købe. 

Salgsopstillingen sendes også til din boligadvokat sammen med handlens øvrige dokumenter,  så når du indgår en købsaftale om købet af en ejendom, bliver salgsopstillingen en del af aftalegrundlaget, og såfremt der er forkerte eller misvisende oplysninger i denne, kan en sælger blive erstatningsansvarlig

I en normal salgsopstilling fremgår der fx oplysninger om prisen på ejendommen, udbetalingens størrelse, ejendommens boligareal, byggeår, årlige ejerudgifter som fx ejendomsskatter og ejendomsværdiskat, den offentlige ejendomsværdi af boligen, servitutter, hvilke hårde hvidevarer der medfølger i handelen m.v..

Ejendomsmægleren har også et ansvar for at oplysningerne i en salgsopstilling er korrekte. Ejendomsmægleren har derfor i et vist omfang en undersøgelsespligt, og såfremt ejendomsmægleren finder ud af, at der er forkerte oplysninger i salgsopstillingen, har ejendomsmægleren straks pligt til at rette disse, samt gøre en potentiel køber opmærksom herpå, hvilket naturligvis skal ske inden køberen underskriver købsaftalen.

Inden du underskriver købsaftalen, skal ejendomsmægleren endvidere sørge for, at du også bliver præsenteret for en tilstandsrapport og en el-eftersynsrapport (hvis det vel at mærke er et hus eller et sommerhus du køber), og du modtager ligeledes et energimærke på ejendommen, så du bedre kan danne dig et indtryk af ejendommens stand og energiforbrug.

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2021 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger