Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Ring og få hurtigt svar

8743 5524

Den første samtale med en boligadvokat er gratis.

Priser

Har du brug for en erfaren boligadvokat i Odense?

Er din kommende bolig beliggende i Odense, og ønsker du juridisk rådgivning fra en kompetent boligadvokat så kontakt Sagførerne. 

I forbindelse med en bolighandel vil det altid være fornuftigt at rådføre sig med en boligadvokat. Boligadvokaten sikrer det juridiske overblik i aftalen, samt at dine interesser varetages bedst muligt. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og dyre lærepenge. Med hjælp fra Sagførerens boligadvokat Henrik Baastrand kan du trygt og sikkert handle bolig i Odense.

Nedenfor kan du læse nærmere om vores mest almindelige rådgivningspakker til bolighandler. Du er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Den første samtale er altid gratis.

Mest populære pakke

hus / lejlighed / andelsbolig /sommerhus01

Til den private boligkøber, hvor du får hjælp fra start til slut:


 • Din boligadvokat gennemgår købsaftalen og andre relevante bilag.
 • Din boligadvokat afholder telefonmøde med dig for at gennemgå sagens dokumenter og derved få klarlagt de for dig vigtige forbehold.
 • Din boligadvokat udarbejder godkendelsesbrev og forhandler med sælger/mægler på dine vegne om disse forbehold.
 • Din boligadvokat rådgiver dig om nødvendige forsikringer.
 • Din boligadvokat koordinerer med bank i forhold til tinglysning m.m.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skødet.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af refusionsopgørelse.

Pris 6.950 kr.

Inkl. moms
Kontakt os

Til den erfarne køber

Tinglysning af skøde02

For den meget erfarne boligkøber, med dyb indsigt i reglerne om køb af fast ejendom:

 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skødet.
 • Tinglysning af skødet.

Pris 2.495 kr.

Inkl. moms
Kontakt os

Hvorfor vælge os som advokat til din bolighandel?

Faste lave priser og kompetent rådgivning

 • Hos Sagførerne er vi specialister i bolighandler og bistår hvert år ved mange bolighandler over hele landet.
 • Godt kendskab til boligmarkedet i Odense, hvor vi tidligere har rådgivet ved mange handler.
 • Vi tilbyder en landsdækkende service hvor vi i kraft af vores store erfaring kan yde billig og kompetent rådgivning i hele Danmark.
 • En gennemprøvet service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for din bolighandel fra start til slut.
 • Ved bolighandler tilbyder vi en fast pris for den fulde køberpakke på 6.950,00 kr.
 • For den meget erfarne boligkøber, kan vi bistå med tinglysning af dit skøde for blot 2.495 kr
 • Ingen handel - ingen regning.
 • Alt klares pr. telefon og email, så der er ingen risiko for COVID-19.
 • Din første samtale med en advokat er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål vedrørende huskøb. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares almindeligvis straks og senest den efterfølgende arbejdsdag.
Advokat Henrik Baastrand på kontor med vindue i baggrunden

Kontakt boligadvokat Henrik Baastrand

Henrik Baastrand

Boligadvokat, afdelingsleder for bolighandler

Ring på tel: 8743 5524

Eller send en mail til bolig@sagfoererne.com.

Læs mere om Henrik her

Hvorfor bruge en boligadvokat

At købe en bolig er en stor beslutning, der ofte rummer en del kompleksitet, idet der er mange ting, der skal være styr på, for at handlen kan blive en succes. 

Hvis du som køber ønsker forudsigelighed ved underskrivelsen af købsaftalen, og vil være sikker på, at der er styr på processen fra start til slut, anbefales det at rådføre sig med en boligadvokat. 

En boligadvokat varetager de juridiske aspekter af handlen og sørger for, at du ved præcist, hvad du siger ja til, hvis du gennemfører handlen. Din boligadvokat sørger for at gennemgå hele handlen og gøre dig opmærksom på, hvis der er noget særligt, du bør overveje en ekstra gang.

Med andre ord kan en kompetent boligadvokat sikre dig mod ubehagelige overraskelser. 

Hvad er en boligadvokat?

Boligadvokater er advokater, som er specialiserede i at rådgive ved bolighandler og andre juridiske spørgsmål, der knytter sig til boligområdet. Boligadvokater beskæftiger sig derfor primært med retsområder, som relaterer sig til fast ejendom.

Udover selve bolighandlerne gælder det blandt andet byggesager, udlejning, forsikringsforhold, nabosager og spørgsmål om grundejerforeninger og ejerforeninger. Altså med andre ord de retsområdet som er nødvendige at have indsigt i for at kunne give den optimale rådgivning til boligkøber, boligejere og sælgere. 


Hvis du står foran en bolighandel, fås den bedste juridiske rådgivning derfor hos en specialiseret boligadvokat.

Hvad er forskellen på en boligadvokat og andre typer af rådgivere?

Hvis du står foran en bolighandel, er det vigtigt, at du sørger for at få den optimale rådgivning. Idet en bolighandel typisk involverer rigtig mange penge, kan det ikke anbefales at overlade noget til tilfældighederne.

Hos Sagførerne anbefaler vi altid, at du får juridisk køberrådgivning fra en boligadvokat og byggeteknisk køberrådgivning fra en byggesagkyndig, før du vælger, om du vil gennemføre handlen.

Boligadvokatens juridiske rådgivning, koncentrerer sig om den juridiske del af handlen. Det vil sige forhold omkring købsaftalen, handlens dokumenter, servitutter, tinglysning, refusionopgørelse, forsikringsforhold og lignende. Det vil primært være de spørgsmål, som kan besvares ved at gå de oplysninger og dokumenter igennem, som du modtager fra sælger, og som kan findes i forskellige registre.

Din boligadvokat kan altså hjælpe dig med at sikre, at alt juraen og papirarbejdet er i orden samt sikre, at du ender med en aftale, som er tilstrækkeligt fordelagtig for dig.

Derimod kan din boligadvokat ikke rådgive dig om, hvorvidt bygningerne er udført på en håndværksmæssig korrekt måde, eller taget trænger til en udskiftning. Det er i stedet spørgsmål, som har en byggeteknisk karakter og kræver en anden type af sagkundskab.

For at få den optimale indsigt i byggetekniske forhold, bør du alliere dig med en byggesagkyndig, som kan gå bygningerne igennem og efterse, at den fysiske stand er, som den bør være holdt op imod ejendommens pris og det, der er oplyst af sælger og ejendomsmægler.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2022 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger
Facebook ikon