Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Tjekliste før underskrift på købsaftalen

 • Få indføjet et advokatforbehold, der f.eks. lyder som følger: ”Købsaftalen er betinget af købers advokats godkendelse af handlen i sin helhed”.
 • Kontakt os - advokatforbeholdet skal normalt udnyttes af advokaten indenfor en kort frist på f.eks. 6 hverdage. Kontakt derfor en advokat med det samme, så advokaten kan nå at gennemgå handlen indenfor godkendelsesfristen.
 • Tilføj vores kontaktoplysninger direkte i købsaftalen: I købsaftalen kan du tilføje vores kontaktoplysninger, som står i bunden af denne side, og så sørger mægler for at sende købsaftale og bilag til os.
 • Tag stilling til om du vil bede advokaten om at betinge sin godkendelse af, at ejendommen gennemgås af en byggesagkyndig, og at denne gennemgang ikke giver anledning til bemærkninger.

Faste priser

Køb eller salg

hus / lejlighed / andel01

Med vores juridiske køberrådgivningspakke får du hjælp fra start til slut:


 • Vi gennemgår købsaftale og andre relevante bilag og får sammen med dig klarlagt de vigtige forbehold.
 • Vi udarbejder godkendelsesbrev og forhandler med sælger/mægler på dine vegne.
 • Vi rådgiver dig om nødvendige forsikringer.
 • Vi koordinerer med bank i forhold til tinglysning m.m.
 • Vi udarbejder og tinglyser dit skøde.
 • Vi udarbejder refusionsopgørelse.

Pris DKK 8.900,-

Inkl. moms Kontakt os

Køb af husprojekt

Byggegrund og nybyggeri02

Denne pakke er til dig, der både skal købe en byggegrund og opføre dit drømmehus på grunden.


 • Vi assisterer med købet af din nye byggegrund.
 • Vi gennemgår din entreprisekontrakt og sikrer, at du bliver stillet bedst muligt overfor entreprenøren.

Pris DKK 12.295,-

Inkl. moms Kontakt os

Bemærk: Når du køber fast ejendom skal dit skøde tinglyses. I den forbindelse opkræver staten en fast tinglysningsafgift på kr. 1.750 med tillæg af en variabel tinglysningsafgift på 0,6 % af købesummen.

Gode råd

Advokatforbeholdet vs. fortrydelsesfristen

Med et advokatforbehold kan du træde tilbage fra handlen, uden at du skal betale noget til sælger.

Udnytter du derimod din lovmæssige fortrydelsesret, skal du betale 1% af købesummen i godtgørelse til sælger.

Sørg derfor altid for at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen og stil dig ikke tilfreds med alene at have din lovpligtige fortrydelsesret.


Bør jeg overveje en byggeteknisk gennemgang?

Selvom der foreligger en tilstandsrapport på ejendommen, kan ejendommen gemme på mange ubehagelige overraskelser, der ikke fremgår af tilstandsrapporten. For at få et fuldt indblik i ejendommens generelle fysiske tilstand; herunder samspillet med tilstandsrapporten, renoveringsmuligheder og kommende vedligeholdelsesudgifter, opfordrer vi til, at der udover den juridiske køberrådgivning, tillige foretages en byggeteknisk gennemgang af ejendommen. Du kan eksempelvis læse mere herom hos www.byggesagkyndig.nu.

    

Hvad dækker ejerskifteforsikringen?

En ejerskifteforsikring dækker skjulte fejl og mangler ved et hus, som var til stede på overtagelsesdagen, men som ikke fremgår af tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten, og som køber ikke på anden måde kendte til på forhånd. Hvis der  eksempelvis er fejl ved tagkonstruktionen, og disse fremgår af tilstandsrapporten, er det altså ikke nødvendigvis en skade, som du kan få dækket af ejerskifteforsikringen.


Bør jeg acceptere sælgers forsikringstilbud?

En af betingelserne for, at sælger kan frigøre sig for sit ansvar for fysiske mangler i ejendommen er et tilbud om at betale køber halvdelen af forsikringspræmien på en ejerskifteforsikring. Sælger er alene forpligtet til at betale halvdelen af præmien på den ejerskifteforsikring, som sælger fremlægger. Det betyder med andre ord, at det af sælger (eller af mægler) fremlagte  forsikringtilbud på ejerskifteforsikring nærmest uden undtagelse altid er den billigste ejerskifteforsikring på markedet. Derfor bør du altid som køber indhente alternative tilbud på ejerskifteforsikringen og undgå at falde i fælden og blot tegne den biligste ejerskifteforsikring på markedet, da pris og dækning på ejerskifteforsikringen ofte hænger sammen. 

Ejerskifteforsikringen afviser - kan sælger være ansvarlig?

Hvis ejerskifteforsikringen afviser at dække en skade kan det være værd at overveje, om der er mulighed for at rette et krav mod sælger. Sælger kan i visse situationer stadig ansvarlig i  helt op til 10 år efter salget. Det gælder f.eks., hvis sælger har givet en garant, eller hvis sælger har undladt at fortælle om fejl og mangler i huset, som han eller hun burde have kendt til eller hvis sælger har begået særligt grove byggefejl som selvbygger. Kan jeg fortryde mit boligkøb?

Når du underskriver en købsaftale, er det vigtigt, at du får indføjet et advokatforbehold i købsaftalen, således at købet i dets helhed er betinget af din advokats godkendelse. Med advokatforbeholdet har du mulighed for at bakke ud af hushandlen uden en begrundelse, hvis du fortryder huskøbet. Har du glemt at indføje et advokatforbehold, kan du alene komme udenom huskøbet ved at gøre brug af din lovbestemte fortrydelsesret. Fortrydelsesretten går ud på, at du kan træde tilbage fra aftalen, hvis du senest 6 hverdage efter aftalens indgåelse giver skriftlig underretning til sælger om, at du vil træde tilbage fra aftalen. Fortrydelsesretten er betinget af, at du betaler sælger en godtgørelse på 1 % af købesummen Fortrydelsesretten er derved langt dyrere end manglende godkendelse fra advokaten, idet en manglende godkendelse fra din advokat ikke udløser en godtgørelse til sælger. Betales godtgørelsen ikke, eller betales den ikke rettidigt, er du bundet af købet. 

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522


Fast pris eller overslag?

Når vi på forhånd kender arbejdsets omfang, kan vil tilbyde dig en fast pris. Der er imidlertid også en række opgaver, hvor vi ikke kender arbejdets omfang, før vi går igang, og hvor vores salæret i stedet beregnes med udgangspunkt i medgået tid og under inddragelse af sagens værdi, det ansvar sagen indebærer, og det opnåede resultat. Hvis vi ikke kan give dig en fast pris på forhånd, kan du altid få et overslag. Nedenfor finder du link til en oversigt over vores faste priser.


Se vores priser her...

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

© 2020 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger