Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Skilsmisseskøde


Hvis du skal overtage jeres fælles bolig i forbindelse med skilsmisse, skal ændringen af ejerskabet registreres i tingbogen, og der skal i den forbindelse betales en tinglysningsafgift til staten. En sådan registrering i tingbogen koster normalt en fast afgift til staten på 1.750 samt en variabel afgift på 0,6% af ejendommens værdi.


Hvis ejendommen overdrages til den ene af jer i forbindelse med skilsmisse, kan du imidlertid nøjes med at betale den faste afgift til staten på 1.750 kr. - forudsat at boligen ikke har tilhørt den ene af jer som særeje.


Vi udarbejder en overdragelsesaftale, som kan danne grundlag for tinglysningen af ejerskiftet, og vi sørger for, at ejerskiftet bliver registreret i tingbogen. Vi tilbyder et fast salær på 3.950 kr., så du får ingen overraskende regninger fra os.


Du skal være opmærksom på følgende:

  • Hæfter I begge for gæld, som er tinglyst på ejendommen, skal jeres kreditforening og/eller bank godkende, at det fremover kun er dig, der hæfter for gælden.
  • Overdragelsen skal først ske, når I har fået bevilliget separation eller skilsmisse, da du så er fritaget for at skulle betale den variable tinglysningsafgift på 0,6% af ejendommens værdi.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sagførernes erfarne boligadvokater bistår dagligt boligkøbere over hele landet, med mange forskelligartede bolighandler. Du kan se vores faste priser her , og du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål, da den første samtale er gratis. Vi besvarer telefonen alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular  besvares den efterfølgende arbejdsdag.


Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522


Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven.


Du kan derfor trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100% uvildige i vores rådgivning.

© 2020 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger