Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524

Det siger vores kunder om os

når de anmelder os på Trustpilot

Hvad er en refusionsopgørelse

En refusionsopgørelse er det afsluttende regnskab mellem køber og sælger i forbindelse med et boligkøb. Dette regnskab bliver normalt gjort op med overtagelsesdagen som skæringsdag. Hvis sælger har afholdt udgifter, der vedrører perioden efter køber overtager ejendommen, eller hvis køber afholder udgifter, der vedrører perioden før køber overtager ejendommen, skal udgifterne gøres op og fordeles, så henholdsvis sælger og køber alene betaler for den periode, der ligger før og efter skæringsdagen.


Poster, der typisk indgår i en refusionsopgørelse, er:

  • Forudbetalt el, vand og varme.
  • Vand- og vandafledningsafgift.
  • Renovation.
  • Skorstensfejning.
  • Sælgers betaling af ejerskifteforsikringen.
  • Ejendomsskatter.
  • Eventuel oliebeholdning, hvis der er en olietank.
  • Eventuel kontingent til ejerforening/grundejerforening.
  • Fællesudgifter, hvis der er tale om salg af en ejerlejlighed.

Det fremgår normalt af købsaftalen, hvem der skal lave refusionsopgørelsen, og det er sædvanligvis den samme som udarbejder skødet. Normalt udarbejdes refusionsopgørelsen indenfor 30 dage efter overtagelsesdagen.

Som led i ejerskiftet, skal der foruden udarbejdelse af refusionsopgørelsen også foretages aflæsning af forbrugsmålere. Disse aflæsninger skal indberettes til forsyningsselskaberne, sammen med en meddelelse om ejerskiftet.

Uanset hvem der skal stå for udarbejdelse af refusionsopgørelsen, kontrollerer din boligadvokat naturligvis altid refusionsopgørelsen, så I kan være sikre på, at refusionsopgørelsen er lavet korrekt.

Boligadvokat

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Nyhedsbrev

Få gratis råd om dine private forhold. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores spændende informationer én gang i kvartalet. Her kan du i ro og mag læse om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt i juraens verden.
mennesker der kigger på en skærm
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon