Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Har du problemer med dine håndværkere?

Er der byggerod på pladsen, eller bærer byggeriet præg af byggesjusk, så er du ikke alene om at være stødt på problemer med håndværkere. Hos Sagførerne har vi set utallige eksempler på fejl og mangler i forbindelse med byggeprojekter, og vi har stor erfaring med at rådgive bygherren i forbindelse med håndværkersjusk.


De meste sete problemer er:

 • Det udførte arbejde er ikke lavet håndværksmæssigt korrekt.
 • Regningen er højere end aftalt.
 • Der er uenighed om, hvad der kan faktureres som ekstraarbejder.
 • Den lagte tidsplan for byggeriet bliver ikke overholdt.
 • Entreprenøren ændrer på aftalen efter, arbejdet er gået igang.


Nogle gange kan projekterne reddes med en skrivelse på vores brevpapir, andre gange kræver det, at der afholdes syn og skøn , og i yderste konsekvens kan en retssag være uundgåelig.


Ring til os på telefonnummer 8743 5522 eller skriv til os på vores kontaktformular og få vurderet din sag. Vi sender ikke en regning, uden at vi forinden har lavet en aftale med dig og sendt dig en ordrebekræftelse.

Værd at vide

Er der fejl og mangler ved dit byggeri?

Vi ser ofte, at du som forbruger står på den ene side og siger, at der er fejl og mangler i byggeriet, mens håndværkeren står på den anden side og siger, at det er der ikke.


Det giver en række udfordringer, når vi skal rådgive dig som advokat, fordi vi har altid som minimum brug for at vide følgende:


 1. Er der tale om en fejl og mangel i juridisk forstand?
 2. Hvad består fejlen eller manglen i?
 3. Hvad er den rette udbedringsmetode?
 4. Hvad koster udbedringen?


For at sætte os i stand til at rådgive dig på den best mulige vis, anbefaler vi derfor, at du allierer dig med en byggesagkyndig , så han kan besvare spørgsmålene ovenfor. På den måde kan vi bedre rådgive dig i forhold til, om sagen kan løses ved en skrivelse til håndværkeren på vores brevpapir med den byggesagkyndiges rapport som bilag, eller om vi skal ud i et indenretligt syn og skøn og måske endda en retssag  under din retshjælpsforsikring .


Ring til os på 8743 5522 , eller skriv til os på vores kontaktformular, så vi kan hjælpe dig godt videre i processen.

Er du berettiget til at få dagbøder?

Selvom du er berettiget til at få dagbod i henhold til din entreprisekontrakt , er det ikke ensbetydende med, at du automatisk får dagbod fra entreprenøren ved forsinkelse med byggeriet.


Praksis på området er sådan, at hvis du ikke skriver til entreprenøren og informerer ham om, at du rent faktisk vil kræve dagbod, så fortaber du din kontraktsikrede ret til bod.


Du skal derfor gøre følgende:

 • Når forsinkelsen indtræder, skal du skrive til entreprenøren og informere ham om, at du fastholder din ret til at kræve dagbod.
 • Hvis det på et tidligere tidspunkt står klart, at forsinkelsen vil indtræde, skal du allerede skrive til entreprenøren på dette tidspunkt.


Hvis det kommer så langt, at du er nødt til at kræve dagbod fra entreprenøren, er det ofte i forlængelse af en masse andre problemer med dine håndværkere . Hvis det hele går i hårdknude, kan det ende i syn og skøn eller retssag , og du bør derforvære forberedt og udvise særlig agtpågivenhed i forhold til afleveringsforretningen


Ring til os på 8743 5522 , eller skriv til os på vores kontaktformular, så vi kan hjælpe dig godt videre i processen.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522


Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

© 2020 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger