Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Ring og få hurtigt svar: 8743 5524

Den første samtale er gratis.

Priser

Tinglysning af skøder til lave priser

Når du køber en ejendom i Danmark, er det vigtigt, at du sørger for at få skødet tinglyst. Tinglysningen af dit skøde er normalt noget din boligadvokat står for som en del af din juridiske rådgivning. Hos Sagførerne tilbyder vi tinglysning af skøde til en gennemsigtig og konkurrencedygtig pris.

Hos Sagførerne er tinglysning af dit skøde en del af den komplette køberpakke til 6.950 kr. Som en del af denne pakke får du derudover fuld rådgivning ved dit boligkøb fra start til slut. Er du en erfaren boligkøber, som kun har brug for tinglysning, tilbyder Sagførerne dette til 2.495 kr.

Hos Sagførerne har vi stor erfaring med bolighandler. Vores advokat og leder af boligafdelingen Henrik Baastrand, har behandlet over 10.000 bolighandler og han er derfor i stand til at levere en grundig og kompetent sagsbehandling til en lav pris. Du kan derfor trygt lade os stå for den juridiske rådgivning, når du skal igennem en bolighandel eller have tinglyst et skøde.

Hvorfor lade Sagførerne tinglyse dit skøde?

 • Vi tilbyder en landsdækkende service med erfarne boligadvokater.
 • Vi udarbejder og tinglyser dit skøde til en fast pris på 2.495,00 kr.
 • Alt klares pr. telefon og email, så der er ingen risiko for COVID-19.
 • Din første samtale er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares almindeligvis straks og senest den efterfølgende arbejdsdag.

Mest populære pakke

hus / lejlighed / andelsbolig /sommerhus01

Til den private boligkøber, hvor du får hjælp fra start til slut:


 • Din boligadvokat gennemgår købsaftalen og andre relevante bilag.
 • Din boligadvokat afholder telefonmøde med dig for at gennemgå sagens dokumenter og derved få klarlagt de for dig vigtige forbehold.
 • Din boligadvokat udarbejder godkendelsesbrev og forhandler med sælger/mægler på dine vegne om disse forbehold.
 • Din boligadvokat rådgiver dig om nødvendige forsikringer.
 • Din boligadvokat koordinerer med bank i forhold til tinglysning m.m.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skødet.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af refusionsopgørelse.

Pris 6.950 kr.

Inkl. moms
Kontakt os

Til den erfarne køber

Tinglysning af skøde02

For den meget erfarne boligkøber, med dyb indsigt i reglerne om køb af fast ejendom:

 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skødet.
 • Tinglysning af skødet.

Pris 2.495 kr.

Inkl. moms
Kontakt os

Ring og få hurtigt svar

8743 5524

Den første samtale er gratis.

Priser

Kontakt Henrik Baastrand og hør nærmere om tinglysning af dit skøde

Henrik Baastrand

Advokat, afdelingsleder for bolighandler

Ring på tel: 8743 5524

Eller send en mail til bolig@sagfoererne.com.

Læs mere om Henrik her

Vores assistance med tinglysning af skøde er for den erfarne boligkøber med dyb indsigt i bolighandler

De fleste boligkøbere vælger den komplette køberpakke til 6.950 kr., hvor du som køber får fuld juridisk rådgivning hele vejen igennem dit boligkøb. Har du styr på det meste selv, kan det dog også være en billigere mulighed alene at lade os stå for tinglysningen for 2.495 kr.

For at benytte dig af denne form for assistance med dit boligkøb, anbefaler vi, at du enten kender den ejendom, du vil købe, eller at du har den fornødne byggetekniske indsigt til selv at kunne vurdere ejendommens tilstand. Du bør også have den fornødne erfaring med bolighandler til, at du kan vurdere indholdet af handlens dokumenter. Videre bør du have erfaring med, hvordan du skal lade dig forsikre, og endelig bør du være i stand til at udarbejde refusionsopgørelsen. Det er vigtigt og mest fordelagtigt for dig som køber, at der er styr på disse ting, da en fejl her kan risikere at blive uforholdsmæssigt omkostningsfuld.

Vælger du at stå for det meste af processen selv, skal du være opmærksom på, at du i så fald ikke har mulighed for at benytte dig af den ekstra fortrydelsesret et advokatforbehold kan give. Derfor bør du tænke dig ekstra godt om, før du skriver under på købsaftalen. Fortryder du alligevel efter din underskrift, er din eneste mulighed den lovbestemte fortrydelsesret, som koster en godtgørelse på 1 pct. af købesummen til sælger at udnytte.

Hvis du ikke føler dig hjemme i ovenstående, bør du i stedet benytte dig af vores erfarne boligadvokaters fulde assistance med dit boligkøb. Du kan læse mere herom ved at følge linket nedenfor.

Pris - Tinglysning af skøde.

Hos Sagførerne er priserne meget konkurrencedygtige til trods for, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Sagførernes boligadvokat, Henrik Baastrand, har behandlet over 10.000 bolighandler og har derfor stor erfaring med bolighandler og tinglysning af skøder. 

Vi arbejder med faste og gennemsigtige priser. Skal vi alene stå for tinglysning koster det 2.495 kr. Skal vi hjælpe dig igennem hele købsprocessen koster det 6.950 kr.


Vi arbejder desuden ud fra princippet ”ingen handel - ingen regning". Det betyder, at hvis handlen ikke går igennem, sender vi ingen regning. Hvis du vil se mere om vores priser, kan du finde flere informationer ved at klikke her.

Hvad er tinglysning?

Når du køber en ejendom i Danmark, er det vigtigt, at du får overdragelsen tinglyst. I Danmark er det sådan, at de fleste rettigheder over fast ejendom skal tinglyses for at være gyldige mod aftaler om ejendommen og mod retsforfølgning. 

Blandt de rettigheder, som skal tinglyses, er ejendomsrettigheder. Derfor skal overdragelsen af en ejendom fra sælger til køber tinglyses. Når overdragelsen er korrekt tinglyst, har du som køber iagttaget din sikringsakt. Herefter er du ejendommens officielle ejer. Nu er det kun dig, der har adgang til at sælge ejendommen eller pantsætte den. Det betyder også, at sælgers kreditorer ikke længere har mulighed for at få foretaget udlæg i ejendommen.

Hvordan foregår tinglysning?

Skøder og andre rettigheder skal tinglyses i Tingbogen, som administreres af Tinglysningsretten. Tingbogen er et digitalt, offentligt register over fast ejendom i Danmark. Heri fremgår det blandt andet, hvem der ejer hver ejendom, om der er optaget lån med sikkerhed i ejendommen, og om der hviler servitutrettigheder herpå. 

Første skridt i processen er, at der skal udarbejdes et skøde. Skødet skal indeholde en række oplysninger. Det gælder blandt andet, købesummens størrelse, overtagelsesdagen og sælgers identitet. Skødet udarbejdes normalt digitalt og underskrives til sidst med NemID af begge parter.

Næste skridt er, at skødet skal anmeldes til tinglysning. Det sker hos Tinglysningsretten, som herefter behandler anmeldelsen. Hvis alt er udfyldt korrekt og der ikke er andre problemer, meddeler Tinglysningsretten herefter, at skødet er tinglyst uden retsanmærkning. Er der problemer, kan det ske, at det meddeles, at skødet er tinglyst med retsanmærkning eller helt afvist. Normalt sker selve behandlingen automatisk i Tinglysningsrettens IT-system, hvorfor det går meget hurtigt.

Der er ingen regler som dikterer, hvem der skal stå for at udarbejde skødet og få det anmeldt til tinglysning. Det kan gøres både af køber eller sælger eller en af disses rådgivere. Oftest aftales det dog, at det er køber, som skal stå for det. Er det aftalt, at det er din opgave som køber, må det klart anbefales, at du får din boligadvokat til at stå for opgaven, da det kan være en ret kompliceret opgave, hvis man ikke har juridisk sagkundskab.. Både udarbejdelse af skødet og tinglysning heraf er derfor også en del af den komplette køberpakke til 6.950 kr.

Tinglysningsafgift

Når et skøde skal tinglyses, skal der betales en særlig tinglysningsafgift. Tinglysningsafgiften betales til staten og består af dels et fast beløb og dels et variabelt beløb. Det faste beløb udgør i 2021 i alt 1750 kroner. Det variable beløb er på 0,6 pct. af den samlede købesum

.

Det betyder, at en hvis salgsprisen for en ejendom er på samlet 5 millioner kroner, er beregningen således:

              1750 kroner + 5.000.000 kroner x 0,6 pct. = 31.750 kroner.

Spørgsmålet er dernæst, hvem der skal betale denne tinglysningsafgift. Der er ikke faste regler herom. Det afhænger af, hvad der er aftalt mellem køber og sælger. Lovgivningen er dog indrettet sådan, at både sælger og køber hæfter for betaling af afgiften. Det betyder at selvom andet er aftalt internt mellem køber og sælger, kan staten kræve betaling fra både køber og sælger, hvis tingslysningsafgiften ikke bliver betalt til tiden.

Gode råd og information

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Fandt du ikke lige det du søgte? Så se vores andre ydelser her...

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2021 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger