Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Ring og få hurtigt svar

8743 5524

Den første samtale med en boligadvokat er gratis.

Priser

Har du brug for en erfaren advokat, der kender boligmarkedet i Randers?

Når du handler bolig er det vigtigt med en erfaren boligadvokat ved din side, som kender det lokale boligmarked. Hos Sagførerne er vi eksperter i bolighandler og jura i fast ejendom. Vi kender tilmed boligmarkedet i Østjylland indgående og kan få dig trygt igennem din handel uanset om den er i det centrale Randers eller de omkringliggende byer.

Alt klares pr. e-mail og telefon, så der er ingen risiko for COVID-19. Nedenfor kan du se vores mest almindelige ydelser. Du kan også følge linket og se vores faste priser.

Mest populære pakke

hus / lejlighed / andelsbolig /sommerhus01

Til den private boligkøber, hvor du får hjælp fra start til slut:


 • Din boligadvokat gennemgår købsaftalen og andre relevante bilag.
 • Din boligadvokat afholder telefonmøde med dig for at gennemgå sagens dokumenter og derved få klarlagt de for dig vigtige forbehold.
 • Din boligadvokat udarbejder godkendelsesbrev og forhandler med sælger/mægler på dine vegne om disse forbehold.
 • Din boligadvokat rådgiver dig om nødvendige forsikringer.
 • Din boligadvokat koordinerer med bank i forhold til tinglysning m.m.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skødet.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af refusionsopgørelse.

Pris 6.950 kr.

Inkl. moms
Kontakt os

Til den erfarne køber

Tinglysning af skøde02

For den meget erfarne boligkøber, med dyb indsigt i reglerne om køb af fast ejendom:

 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skødet.
 • Tinglysning af skødet.

Pris 2.495 kr.

Inkl. moms
Kontakt os

Kontakt boligadvokat Henrik Baastrand og hør nærmere om dit boligkøb

Henrik Baastrand

Boligadvokat, afdelingsleder for bolighandler

Ring på tel: 8743 5524

Eller send en mail til bolig@sagfoererne.com.

Læs mere om Henrik her

Hvorfor vælge os som advokat til din bolighandel?

Hvem er vi?

Sagførerne er et advokatkontor med speciale i jura om fast ejendom. Vi arbejder derfor med de fleste af de retsområder, som relaterer sig relaterer sig til fast ejendom. Det gælder blandet andet bolighandler, byggesager, nabostridigheder og forsikringssager.

Vi har kontor i Randers og har siden stiftelsen i 1977 haft base i Aarhus-området, hvor hovedparten af vores advokater også selv er bosat. Vi kender derfor det østjyske boligmarked indgående og kan hjælpe dig trygt igennem din bolighandel, uanset om du er køber eller sælger.

Normalt klarer vi rådgivningen over telefon og e-mail. Hvis det viser sig, at der er brug for et fysisk møde, har vi kontor i Randers, hvor vi kan mødes.

Faste lave priser og stort lokalkendskab

 • Hos Sagførerne har vi stor kendskab til det østjyske boligmarked og kontor i Randers.
 • En gennemprøvet service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for din bolighandel fra start til slut.
 • Ved bolighandler tilbyder vi en fast pris for den fulde køberpakke på 6.950,00 kr.
 • For den meget erfarne boligkøber, kan vi bistå med tinglysning af dit skøde for blot 2.495 kr
 • Ingen handel - ingen regning.
 • Alt klares pr. telefon og e-mail, så der er ingen risiko for COVID-19.
 • Din første samtale med en advokat er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål vedrørende huskøb. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares almindeligvis straks og senest den efterfølgende arbejdsdag.
Læs mere om os

Sagførerne er et advokatkontor med en historik tilbage til 1977, hvor kontorets grundlægger Ib Ulstrup startede op i sit hjem i Lystrup.

Vores base har altid været i området omkring Aarhus, hvor vi gennem årene har haft til huse en række forskellige steder. Siden 2012 har vores hovedkontor været i Risskov.

De senere år har vi udvidet med kontorfaciliteter i flere forskellige byer over hele Danmark, så vi bedre kan servicere vores kunder, der hvor de er. Vi arbejder landsdækkende og tager sager alle steder i Danmark. Vores lange historik i Østjylland betyder dog, at vi særligt er lokalkendte på det østjyske boligmarked.

Vores speciale er jura om fast ejendom. Det betyder, at vi særligt er eksperter i bolighandler, byggesager, nabotvister, forsikringssager og andre sagstyper, som relaterer sig til fast ejendom. Vi kan derfor give en rådgivning, der kommer hele vejen rundt om din bolighandel.

Vores virksomhed drives ud fra vores slogan ”Jura med hjerte”. Vi forsøger altid at møde både kunder og samarbejdspartnere med glæde og empati.  Måden vi arbejder på tager derfor afsæt i følgende værdier: 

 • Glæde - følelse af tilfredshed eller lykke.
 • Empati - det at forstå og leve sig ind i andre menneskers følelser og situation.
 • Innovation - at skabe eller indføre noget der ændrer den etablerede metode eller opfattelse (til det bedre).
 • Integritet - evne og vilje til at handle selvstændigt, ærligt og redeligt uden uvedkommende eller upassende hensyntagen til nogen eller noget.

Vores største succeskriterie er, at din bolighandel bliver en god oplevelse. Det forsøger vi at opnå ved at levere en grundig rådgivning, der tager udgangspunkt i dig og din situation. På den måde håber vi at kunne sikre, at du kan føle dig tryg og godt hjulpet hele vejen igennem.

Vores priser

Vi arbejder med en fast og gennemsigtig prisstruktur, hvor du kan på vores hjemmeside kan finde oplysninger om priserne på de ydelser, vi hyppigst udfører. Det er vigtigt for os, at vores kunder på forhånd ved, hvad de går ind til og ikke skal opleve ubehagelige overraskelser i form af regninger, der afgiver fra det aftalte.

Den pris du ser på vores hjemmeside, og som vi oplyser dig, før vi går i gang med arbejdet, er altså også den pris, du kommer til at møde på fakturaen i sidste ende. Vi arbejder ikke med skjulte ekstragebyrer eller lignende. 

De fleste af vores kunder vælger vores køberpakke til 6.950 kr. som indeholder al den juridiske rådgivning, der er nødvendig for at du kan komme trygt og sikkert igennem dit boligkøb.

Du skal dog være opmærksom på, at der i visse tilfælde skal betales afgifter til staten så som tinglysningsafgifter. Tinglysningsafgiften afhænger af boligens købspris og er noget, du betaler til staten som en afgift for, at boligen skifter ejer. Tinglysningsafgiften kommer oven i den pris, du betaler til din advokat og eventuelle andre rådgivere.

Hvis du overvejer at bruge en advokat fra Sagførerne i din bolighandel, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Den første samtale med en af vores advokater er altid gratis, så du kan trygt ringe og høre mere til dine muligheder. Vi sender ikke en regning, før det er aftalt med dig.

Når vi bistår ved bolighandler arbejder vi desuden med princippet "ingen handel - ingen regning". Det betyder, at du kun skal betale for vores rådgivning, hvis handlen ender med at gå igennem.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2022 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger
Facebook ikon