Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524
Se vores film her:
Tid: 71 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Har du brug for en erfaren advokat, der kender boligmarkedet i Randers?

Har du udset dig din kommende bolig, og er den beliggende i Randers? 

Sagførernes erfarne boligadvokat og leder af boligafdelingen Henrik Baastrand har et godt kendskab til boligmarkedet i Randers, og han ved derfor, hvilke risici man skal være særligt opmærksom på. Vi kan derfor hjælpe dig sikkert igennem din handel, uanset om det i Randers eller i de omkringliggende byer.

Hvad enten du har erfaring med bolighandler, eller om du er førstegangskøber, så står vi klar til at rådgive dig ud fra dine behov og interesser. Du kan læse mere om vores rådgivningspakker nedenfor. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Første samtale med en af vores boligadvokater er altid gratis.

Alm. boligkøb

- Den mest populære pakke - B01

Pakkens indhold

Her får du hjælp fra start til slut, når du skal købe villa, ejerlejlighed eller sommerhus:


 • Gennemgang af købsaftalen og andre relevante bilag.
 • Telefonmøde med gennemgang af handlens betydningsfulde forhold.
 • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse og forhandling med sælger/mægler.
 • Rådgivning om nødvendige forsikringer.
 • Dialog med din bank i forhold til tinglysning m.m.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde.
 • Tinglysning af skøde.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af refusionsopgørelse.

Pris DKK 7.995,-

Bestil nu

Tinglysning

For den erfarne køber B02

Pakkens indhold

For den meget erfarne boligkøber, med dyb indsigt i reglerne om køb af fast ejendom, kan vi sørge for tinglysning af skødet.

 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde.
 • Tinglysning af skøde.

Pris DKK 2.595,-

Bestil nu

Komplet køberpakke

Mest populære pakke B18

Pakkens indhold

 • Vores boligadvokater rådgiver omkring dine familieretlige forhold og afklarer sammen med dig, hvem der skal underskrive købsaftalen, og om du skal have udarbejdet et testamente, en ægtepagt, en samejeoverenskomst eller en fremtidsfuldmagt.
 • Du modtager køberrådgivning fra Byggesagkyndig.nu ApS i kraft af en byggeteknisk gennemgang af ejendommen.
 • Vores boligadvokat gennemgår købsaftalen med bilag.
 • Vores boligadvokat afholder telefonmøde med dig og får klarlagt de for dig vigtige forbehold.
 • Vores boligadvokat udarbejder godkendelsesbrev og forhandler forbeholdene med sælger/mægler på dine vegne.
 • Vi koordinerer med bankerne i forhold til tinglysning m.m.
 • Vi ekspederer/kontrollerer skødet.
 • Vi ekspederer/kontrollerer refusionsopgørelsen.

Pris DKK 12.495,-

Kontakt os

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Hvorfor vælge os som advokat til din bolighandel?

Hvem er vi?

Sagførerne er et advokatkontor med speciale i jura om fast ejendom. Vi arbejder derfor med de fleste af de retsområder, som relaterer sig relaterer sig til fast ejendom. Det gælder blandet andet bolighandler, byggesager, nabostridigheder og forsikringssager.

Vi har kontor i Randers og har siden stiftelsen i 1977 haft base i Aarhus-området, hvor hovedparten af vores advokater også selv er bosat. Vi kender derfor det østjyske boligmarked indgående og kan hjælpe dig trygt igennem din bolighandel, uanset om du er køber eller sælger.

Normalt klarer vi rådgivningen over telefon og e-mail. Hvis det viser sig, at der er brug for et fysisk møde, har vi kontor i Randers, hvor vi kan mødes.

Faste lave priser og stort lokalkendskab

 • Hos Sagførerne har vi stor kendskab til det østjyske boligmarked og kontor i Randers.
 • En gennemprøvet service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for din bolighandel fra start til slut.
 • Ved bolighandler tilbyder vi en fast pris for den fulde køberpakke på 6.950,00 kr.
 • For den meget erfarne boligkøber, kan vi bistå med tinglysning af dit skøde for blot 2.495 kr
 • Ingen handel - ingen regning.
 • Alt klares pr. telefon og e-mail, så du behøver ikke køre langt efter din boligadvokat.
 • Din første samtale med en advokat er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål vedrørende huskøb. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares almindeligvis straks og senest den efterfølgende arbejdsdag.
Læs mere om os

Sagførerne er et advokatkontor med en historik tilbage til 1977, hvor kontorets grundlægger Ib Ulstrup startede op i sit hjem i Lystrup.

Vores base har altid været i området omkring Aarhus, hvor vi gennem årene har haft til huse en række forskellige steder. Siden 2012 har vores hovedkontor været i Risskov.

De senere år har vi udvidet med kontorfaciliteter i flere forskellige byer over hele Danmark, så vi bedre kan servicere vores kunder, der hvor de er. Vi arbejder landsdækkende og tager sager alle steder i Danmark. Vores lange historik i Østjylland betyder dog, at vi særligt er lokalkendte på det østjyske boligmarked.

Vores speciale er jura om fast ejendom. Det betyder, at vi særligt er eksperter i bolighandler, byggesager, nabotvister, forsikringssager og andre sagstyper, som relaterer sig til fast ejendom. Vi kan derfor give en rådgivning, der kommer hele vejen rundt om din bolighandel.

Vores virksomhed drives ud fra vores slogan ”Jura med hjerte”. Vi forsøger altid at møde både kunder og samarbejdspartnere med glæde og empati.  Måden vi arbejder på tager derfor afsæt i følgende værdier: 

 • Glæde - følelse af tilfredshed eller lykke.
 • Empati - det at forstå og leve sig ind i andre menneskers følelser og situation.
 • Innovation - at skabe eller indføre noget der ændrer den etablerede metode eller opfattelse (til det bedre).
 • Integritet - evne og vilje til at handle selvstændigt, ærligt og redeligt uden uvedkommende eller upassende hensyntagen til nogen eller noget.

Vores største succeskriterie er, at din bolighandel bliver en god oplevelse. Det forsøger vi at opnå ved at levere en grundig rådgivning, der tager udgangspunkt i dig og din situation. På den måde håber vi at kunne sikre, at du kan føle dig tryg og godt hjulpet hele vejen igennem.

Vores priser

Vi arbejder med en fast og gennemsigtig prisstruktur, hvor du kan på vores hjemmeside kan finde oplysninger om priserne på de ydelser, vi hyppigst udfører. Det er vigtigt for os, at vores kunder på forhånd ved, hvad de går ind til og ikke skal opleve ubehagelige overraskelser i form af regninger, der afgiver fra det aftalte.

Den pris du ser på vores hjemmeside, og som vi oplyser dig, før vi går i gang med arbejdet, er altså også den pris, du kommer til at møde på fakturaen i sidste ende. Vi arbejder ikke med skjulte ekstragebyrer eller lignende. 

De fleste af vores kunder vælger vores køberpakke til 6.950 kr. som indeholder al den juridiske rådgivning, der er nødvendig for at du kan komme trygt og sikkert igennem dit boligkøb.

Du skal dog være opmærksom på, at der i visse tilfælde skal betales afgifter til staten så som tinglysningsafgifter. Tinglysningsafgiften afhænger af boligens købspris og er noget, du betaler til staten som en afgift for, at boligen skifter ejer. Tinglysningsafgiften kommer oven i den pris, du betaler til din advokat og eventuelle andre rådgivere.

Hvis du overvejer at bruge en advokat fra Sagførerne i din bolighandel, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Den første samtale med en af vores advokater er altid gratis, så du kan trygt ringe og høre mere til dine muligheder. Vi sender ikke en regning, før det er aftalt med dig.

Når vi bistår ved bolighandler arbejder vi desuden med princippet "ingen handel - ingen regning". Det betyder, at du kun skal betale for vores rådgivning, hvis handlen ender med at gå igennem.

Hvorfor bruge en boligadvokat til din bolighandel?

En bolighandel kan være kompleks og meget omfangsrig. Typisk vil du få udleveret mange hundrede siders dokumenter med diverse oplysninger omkring ejendommen og handlen. Det kan derfor være vanskeligt at opnå klarhed over bolighandlen uden professionel hjælp.

Ejendomsmægleren er sælgers mand, hvorfor du bedst varetager egne interesser ved at søge rådgivning fra en erfaren boligadvokat. Boligadvokaten gennemlæser handlens materiale og sørger for at repræsentere dig og dine interesser igennem hele processen.

Boligadvokaten sikrer, at handlen gøres gennemskuelig, og at du bliver gjort opmærksom på eventuelle faldgruber og potentielle risici. Det kan derfor være en stor besparelse i det lange løb at få boligadvokatens rådgivning.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Vi dækker hele Danmark

Se alle byerne

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon