Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Ring og få hurtigt svar

8743 5524

Den første samtale med en boligadvokat er gratis.

Priser

Har du brug for en erfaren boligadvokat, der kender boligmarkedet i Køge?

Med en boligadvokat ved din side, kan du trygt handle bolig i Køge. Alt klares pr. e-mail og telefon, så der er ingen risiko for COVID-19. Nedenfor kan du se vores mest almindelige ydelser. Du kan også følge linket og se vores faste priser.

Kontakt boligadvokat Henrik Baastrand

Henrik Baastrand

Boligadvokat, afdelingsleder for bolighandler

Ring på tel: 8743 5524

Eller send en mail til bolig@sagfoererne.com.

Læs mere om Henrik her

Hvorfor skal du bruge en boligadvokat med kendskab til boligmarkedet i Køge?

Når du køber bolig, skal du være klar over, at det er sælger, der betaler ejendomsmæglerens salær. Ejendomsmægleren varetager derfor sælgers interesser, mens din boligadvokat varetager dine. 

Boligadvokat Henrik Baastrand fra Sagførerne kender boligmarkedet i Køge og han ved, hvilke risici han skal holde øje med, når du køber bolig i og omkring Køge.

Endvidere indgår der ofte flere hundrede siders materiale om boligen og dens beliggenhed i en bolighandle. Det er derfor vigtigt, at du har en erfaren, boligadvokat med kendskab til boligmarkedet i Køge på din side. Får du også indføjet et advokatforbehold i din købsaftale, kan du trygt købe bolig i Køge.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2022 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger
Facebook ikon