Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Er der fejl og mangler ved dit byggeri?

Vi ser ofte, at du som forbruger står på den ene side og siger, at der er fejl og mangler i byggeriet, mens håndværkeren står på den anden side og siger, at det er der ikke.


Det giver en række udfordringer, når vi skal rådgive dig som advokat, fordi vi har altid som minimum brug for at vide følgende:


  1. Er der tale om en fejl og mangel i juridisk forstand?
  2. Hvad består fejlen eller manglen i?
  3. Hvad er den rette udbedringsmetode?
  4. Hvad koster udbedringen?

For at sætte os i stand til at rådgive dig på den best mulige vis, anbefaler vi derfor, at du allierer dig med en byggesagkyndig , så han kan besvare spørgsmålene ovenfor. På den måde kan vi bedre rådgive dig i forhold til, om sagen kan løses ved en skrivelse til håndværkeren på vores brevpapir med den byggesagkyndiges rapport som bilag, eller om vi skal ud i et indenretligt syn og skøn og måske endda en retssag  under din retshjælpsforsikring .


Ring til os på 8743 5522 , eller skriv til os på vores kontaktformular, så vi kan hjælpe dig godt videre i processen.

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2020 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger