Kontakt Kontakt os

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.


8743 5524
Se vores film her:
Tid: 71 SEKUNDER

Hør, om vi kan hjælpe: 8743 5524

Det er helt uforpligtende

Har du brug for en erfaren boligadvokat i Aalborg?

Hvis du søger en god og billig boligadvokat til din bolighandel i Aalborg, er du på rette sted. Hos Sagførerne er vi specialister i bolighandler. Vi bistår hvert år ved mange bolighandler over hele landet. Vi kan derfor også hjælpe dig trygt i mål med din bolighandel. Alt klares pr. e-mail og telefon, så der er ingen risiko for COVID-19. Nedenfor kan du se vores mest almindelige ydelser.

Alm. boligkøb

- Den mest populære pakke - B01

Pakkens indhold

Her får du hjælp fra start til slut, når du skal købe villa, ejerlejlighed eller sommerhus:


 • Gennemgang af købsaftalen og andre relevante bilag.
 • Telefonmøde med gennemgang af handlens betydningsfulde forhold.
 • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse og forhandling med sælger/mægler.
 • Rådgivning om nødvendige forsikringer.
 • Dialog med din bank i forhold til tinglysning m.m.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde.
 • Tinglysning af skøde.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af refusionsopgørelse.

Pris DKK 7.995,-

Bestil nu

Tinglysning

For den erfarne køber B02

Pakkens indhold

For den meget erfarne boligkøber, med dyb indsigt i reglerne om køb af fast ejendom, kan vi sørge for tinglysning af skødet.

 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skøde.
 • Tinglysning af skøde.

Pris DKK 2.595,-

Bestil nu

Komplet køberpakke

Mest populære pakke B18

Pakkens indhold

 • Vores boligadvokater rådgiver omkring dine familieretlige forhold og afklarer sammen med dig, hvem der skal underskrive købsaftalen, og om du skal have udarbejdet et testamente, en ægtepagt, en samejeoverenskomst eller en fremtidsfuldmagt.
 • Du modtager køberrådgivning fra Byggesagkyndig.nu ApS i kraft af en byggeteknisk gennemgang af ejendommen.
 • Vores boligadvokat gennemgår købsaftalen med bilag.
 • Vores boligadvokat afholder telefonmøde med dig og får klarlagt de for dig vigtige forbehold.
 • Vores boligadvokat udarbejder godkendelsesbrev og forhandler forbeholdene med sælger/mægler på dine vegne.
 • Vi koordinerer med bankerne i forhold til tinglysning m.m.
 • Vi ekspederer/kontrollerer skødet.
 • Vi ekspederer/kontrollerer refusionsopgørelsen.

Pris DKK 12.495,-

Kontakt os

Hvorfor vælge os som advokat til din bolighandel?

Faste lave priser og kompetent rådgivning

 • Hos Sagførerne er vi specialister i bolighandler og bistår hvert år ved mange bolighandler over hele landet.
 • Vi tilbyder en landsdækkende service hvor vi i kraft af vores store erfaring kan yde billig og kompetent rådgivning i hele Danmark.
 • En gennemprøvet service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for din bolighandel fra start til slut.
 • Ved bolighandler tilbyder vi en fast pris for den fulde køberpakke på 6.950,00 kr.
 • For den meget erfarne boligkøber, kan vi bistå med tinglysning af dit skøde for blot 2.495 kr
 • Ingen handel - ingen regning.
 • Alt klares pr. telefon og email, så du behøver ikke køre langt efter din boligadvokat.
 • Din første samtale med en advokat er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål vedrørende huskøb. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares almindeligvis straks og senest den efterfølgende arbejdsdag.

Mød hele teamet med speciale i bolighandler

Hvorfor bruge en boligadvokat til din bolighandel?

Det er altid en god ide at sørge for at have kvalificeret rådgivning med, når du står foran en bolighandel. Det gælder uanset, om du skal handle bolig for første gang, eller du har prøvet det før. Bolighandler er nemlig komplicerede størrelser, hvor der er meget at holde styr på og mange penge involveret.

En boligadvokat vil for de fleste være den ideelle rådgiver. Boligadvokater beskæftiger sig med bolighandler som en del af det daglige arbejde og har derfor den erfaring og de kvalifikationer, der skal til for at kunne hjælpe dig trygt igennem din bolighandel.

Hvad er en boligadvokat?

En boligadvokat er en advokat, som særligt har specialiseret sig indenfor boligområdet. Boligadvokatens arbejde består derfor primært i at rådgive ved bolighandler og de beslægtede juridiske spørgsmål. Udover selve bolighandlerne kan det være spørgsmål om entrepriseforhold, forsikringer, udlejning eller nabostridigheder. 

Boligadvokater ved derfor det meste, som er værd at vide om de juridiske aspekter af bolighandler og er derfor den ideelle rådgiver, til at guide dig bedst muligt igennem din bolighandel.

Ligesom der findes boligadvokater, findes der også andre typer af advokater med særligt speciale. Nogle har specialiseret sig indenfor skatteretten, andre strafferetten osv. Boligadvokater adskiller sig fra andre advokater ved netop at have en særlig viden om boligområdet. Det betyder, at selvom der ikke er grundlæggende forskel på almindelige advokater og boligadvokater, er det en god ide at sørge for at vælge en specialiseret boligadvokat som din rådgiver, da de har særlig viden og erfaring på området. Når du benytter Sagførerne, ydes din rådgivning altid af en erfaren boligadvokat.

Læs mere om hvorfor du bør bruge en boligadvokat

Når en bolig skal handles, er der meget at holde styr på for både køber og sælger. Der er både forhold om bygningernes stand, pris, finansiering, købsaftale, beliggenhed, skøder, forsikring - og sådan bliver listen ved.

For de fleste som ikke beskæftiger sig med bolighandler som deres daglige arbejde, kan det være en ordentlig mundfuld, hvor det er let at overse noget vigtigt. Derfor anbefales det, at du uanset om du er køber eller sælger, sørger for at få inddraget kompetente rådgivere.

Blandt de rådgivere, som du bør konsultere er boligadvokaten. Derudover kan det også være en rigtig god ide at få foretaget en byggeteknisk gennemgang af ejendommen af en byggesagkyndig, så du er sikker på at bygningerne er i den stand, du forventer.

Boligadvokaten kan sørge for at gennemgå hele handlen, så du er sikker på, at alle de juridske aspekter er undersøgt grundigt og du er sat ind i de afgørende detaljer. Det er surt først efter handlen er gået igennem at opdage, at lokalplanen eller tinglyste servitutter forhindrer dig i at bruge din nye ejendom som planlagt.

Boligadvokaten kan også hjælpe dig med at vurdere om de vilkår du tilbydes med hensyn til købsaftale, forsikring og lignende er forsvarlige. Som en del af rådgivningen vil boligadvokaten hjælpe dig med at få alle disse aftaler på plads, så dine interesser tilgodeses mest muligt. 

Når din handlen skal gennemføres, kan boligadvokaten også sørge for at alt forløber korrekt, og du er stillet bedst muligt. Det indebærer blandt andet at stå for udarbejdelsen af skøde og refusionsopgørelse, tinglysning af handlen og koordinere forhold omkring forsikringer og deponering/frigivelse af købesummen.

De penge du bruger på rådgivning fra boligadvokat og byggesagkyndig, er penge godt givet ud. Husk på, hvor dyr en dårlig bolighandel kan blive.

Hvad er forskellen på en boligadvokat og andre typer af rådgivere?

Står du foran en bolighandel? I så fald er det vigtigt med den rette rådgivning. For at komme bedst muligt igennem, kan flere typer af rådgivning være relevant. Blandt kan både finansiel køberrådgivning, juridisk køberrådgivning og byggeteknisk køberrådgivning være relevant.

Når du søger rådgivning vil du måske støde ind i en række forskellige typer af rådgivere med forskellige titler. Nogle af disse beskæftiger sig med omtrent de samme områder. Derfor kan det være godt at sætte sig ind i, hvad de hver især kan bidrage med. 

At en finansiel rådgiver beskæftiger sig med spørgsmål om finansiering og økonomi, og at en byggeteknisk rådgiver beskæftiger sig med spørgsmål om bygningernes tilstand, giver langt hen ad vejen sig selv. Det kan til gengæld være sværere at gennemskue forskellen på titler som 'boligadvokat', 'juridisk rådgiver' eller 'købermægler'. 

I vidt omfang er det de samme spørgsmål, de tre sidstnævnte titler rådgiver om. Det vil sige de spørgsmål ved en bolighandel, der i et eller andet omfang har et juridisk aspekt.  Den store forskel er dog den baggrund og de kvalifikationer, som lægger til grund for rådgivningen.

Det er kun advokater og herunder boligadvokater, som har en juridisk uddannelse. Det betyder, at på mange punkter er andre typer af rådgivere på udebane, når det kommer til juridiske spørgsmål. Titlen som advokat er beskyttet, og må kun benyttes af personer, som har bestået juridisk embedseksamen og advokatuddannelsen og i øvrigt overholder en række andre krav. De strenge uddannelsesmæssige krav er din sikkerhed for, at boligadvokater har kvalifikationerne til at give en fyldestgørende rådgivning.

I modsætning hertil står personer som benytter titler som 'køberrådgiver' eller 'juridisk rådgiver'. Disse titler er ikke beskyttede og kan i princippet benyttes af hvem som helst, uanset kvalifikationer. Titlen som 'købermægler' er dog beskyttet. Købermæglertitlen må kun benyttes af personer, som er registreret i ejendomsmæglerregisteret hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

En anden forskel mellem boligadvokater og andre typer af rådgivere, som du bør være opmærksom på er, at det i Danmark kun er advokater, som må føre retssager på andres vegne. Det betyder, at hvis der undervejs eller efterfølgende opstår en tvist, som skal løses ved domstolene, er det nødvendigt at involvere en advokat. Det kan her være en fordel, hvis din advokat har været med i hele processen.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores juridiske medarbejdere inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort

Vi dækker hele Danmark

Se alle byerne

Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2024 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361
Facebook ikon