Kontakt

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer - helt gratis og uforpligtende. Du er også velkommen til at ringe til os.

Indsend

Læs vores Persondatapolitik

Ring og få hurtigt svar

8743 5524

Den første samtale med en boligadvokat er gratis.

Priser

Har du brug for en erfaren boligadvokat, der kender boligmarkedet i Herlev?

Har du brug for en erfaren og billig boligadvokat med lokalkendskab til Herlev og omegn? Hos Sagførerne sidder vores erfarne boligadvokater klar til at hjælpe dig. Vi har kontor i Herlev og har bistået ved mange bolighandler i området. Du kan derfor trygt handle bolig i Herlev med en boligadvokat fra Sagførerne ved din side. Alt klares pr. e-mail og telefon, så der er ingen risiko for COVID-19. Vores mest almindelige ydelser kan du se nedenfor. Du kan også se vores faste priser ved at følge linket.

Mest populære pakke

hus / lejlighed / andelsbolig /sommerhus01

Til den private boligkøber, hvor du får hjælp fra start til slut:


 • Din boligadvokat gennemgår købsaftalen og andre relevante bilag.
 • Din boligadvokat afholder telefonmøde med dig for at gennemgå sagens dokumenter og derved få klarlagt de for dig vigtige forbehold.
 • Din boligadvokat udarbejder godkendelsesbrev og forhandler med sælger/mægler på dine vegne om disse forbehold.
 • Din boligadvokat rådgiver dig om nødvendige forsikringer.
 • Din boligadvokat koordinerer med bank i forhold til tinglysning m.m.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skødet.
 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af refusionsopgørelse.

Pris 6.950 kr.

Inkl. moms
Kontakt os

Til den erfarne køber

Tinglysning af skøde02

For den meget erfarne boligkøber, med dyb indsigt i reglerne om køb af fast ejendom:

 • Ekspedition/gennemgang og kontrol af skødet.
 • Tinglysning af skødet.

Pris 2.495 kr.

Inkl. moms
Kontakt os

Hvorfor vælge os som advokat til din bolighandel?

Faste lave priser og lokalkendskab

 • Hos Sagførerne har vi stor kendskab til boligmarkedet i Herlev.
 • Vi har kontor i Herlev og Risskov og har siden 1977 bistået ved utallige bolighandler overalt i Danmark
 • En gennemprøvet service, hvor en erfaren, specialiseret boligadvokat har ansvaret for din bolighandel fra start til slut.
 • Ved bolighandler tilbyder vi en fast pris for den fulde køberpakke på 6.950,00 kr.
 • For den meget erfarne boligkøber, kan vi bistå med tinglysning af dit skøde for blot 2.495 kr
 • Ingen handel - ingen regning.
 • Alt klares pr. telefon og email, så der er ingen risiko for COVID-19.
 • Din første samtale med en advokat er gratis, så du kan trygt ringe til os med det samme og få svar på dine spørgsmål vedrørende huskøb. Vores telefonnummer står øverst på siden.
 • Vores telefon bliver besvaret alle ugens 7 dage, og henvendelser på vores kontaktformular besvares almindeligvis straks og senest den efterfølgende arbejdsdag.
Læs mere om os

Sagførerne er et advokatkontor, hvor vi særligt beskæftiger os med fast ejendom. En meget stor del af vores daglige arbejde består i at bistå ved køb og salg af boliger. 

Vi har rødder tilbage til 1977, hvor kontoret blev grundlagt med base i grundlægger Ib Ulstrups hus i Lystrup. Vores base har altid været Aarhus området, hvor vi har haft domicil på forskellige lokationer. Siden 2012 har vi haft kontor i Risskov i det nordlige Aarhus. I 2019 åbnede vi endnu et kontor i Herlev på Sjælland.

Gennem årene har vi rådgivet ved utallige ejendomshandler over hele Danmark. Konkret har Sagførernes boligadvokat og leder af boligafdelingen, Henrik Baastrand, behandlet over 10.000 bolighandler igennem sin karriere. Du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad der skal til for at få dig succesfuldt igennem din bolighandel.


Vi driver vores virksomhed ud fra sloganet ”Jura med hjerte”. Vi bestræber os derfor altid på at møde både kunder og samarbejdspartnere med glæde og empati. Det afspejler sig også ved, at måden vi arbejder på tager udgangspunkt i følgende værdier:

 • Glæde - følelse af tilfredshed eller lykke.
 • Empati - det at forstå og leve sig ind i andre menneskers følelser og situation.
 • Innovation - at skabe eller indføre noget der ændrer den etablerede metode eller opfattelse (til det bedre).
 • Integritet - evne og vilje til at handle selvstændigt, ærligt og redeligt uden uvedkommende eller upassende hensyntagen til nogen eller noget.

Målet med alt vores arbejde er, at vores kunder kommer bedst muligt igennem deres bolighandler. Det betyder også, at du altid er velkommen til at tage kontakt, hvis du har brug for rådgivning. Den første samtale hos os er altid gratis, og vi sender ingen regning uden, at det er aftalt med dig. 

Vores priser

Hos Sagførerne arbejder vi altid med gennemsigtige og faste priser. Du kan derfor stole på, at prisen på hjemmesiden også er den pris, som står på regningen i sidste ende. Vi har ikke hverken skjulte gebyrer, ekstra ydelser som skal tilkøbes eller andre overraskelser. 

Står du foran et boligkøb, indeholder vores køberpakke til 6.950 kr. al den juridiske rådgivning, der skal til for at komme succesfuldt igennem din bolighandel.

Hos os er det sådan, at den indledende samtale altid er gratis, så du kan trygt ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi sender ikke en regning, uden at det er aftalt med dig først.

Vi arbejder desuden ud fra et princip om, ”ingen handel - ingen regning”, hvilket betyder, at hvis handlen ikke godkendes, sender vi ingen regning.

Ønsker du flere oplysninger om vores priser, kan du følge linket.

Kontakt boligadvokat Henrik Baastrand

Henrik Baastrand

Boligadvokat, afdelingsleder for bolighandler

Ring på tel: 8743 5524

Eller send en mail til bolig@sagfoererne.com.

Læs mere om Henrik her

Hvorfor bruge en boligadvokat til din bolighandel?

For at komme bedst muligt igennem din bolighandel, er det en god ide med en erfaren og uafhængig rådgiver, som kan sikre at du undgår at blive snydt og får den bedst mulige handel. En sådan rådgiver kan en boligadvokat være for dig, uanset om du skal købe eller sælge. Bruger du en boligadvokat, kan du drage fordel af at have en ved din side, som har prøvet hele processen mange gange før og kan løse alt papirarbejdet for dig.

Hvad er en boligadvokat?

En boligadvokat er en advokat, som i særlig grad har specialiseret sig indenfor boligområdet. Boligadvokater beskæftiger sig derfor dagligt med blandt andet køb og salg af boliger. Dertil kommer alle de øvrige problemstillinger, som kan dukke op angående boliger. Det kan være spørgsmål om forsikring, mangler, håndværkere, udlejning og lignende.

En boligadvokat er altså en advokat som særligt har valgt at fokusere på boligområdet på samme måde, som der findes advokater specialiseret i alle andre juridiske områder.


Grundet den store viden og erfaring som boligadvokater har, er en boligadvokat en god rådgiver at have ved sin side, hvis man står foran at skulle købe eller sælge. Når du benytter Sagførerne til din bolighandel, ydes din rådgivning altid af en erfaren boligadvokat.

Læs mere om hvorfor du bør bruge en boligadvokat

At købe eller sælge bolig er en stor beslutning. For at alt bliver succesfuldt, er der meget, som der bør være styr på. For nogle kan det virke tæt ved uoverskueligt, når man både skal have styr på den praktiske, juridiske og økonomiske del af en bolighandel. 

Derfor er det en god ide at få den rette rådgivning, så du kan fokusere på at få flyttet og ordne alle de andre praktiske gøremål. Med den rette rådgivning kan du også lægge en lang række af de bekymringer, der ellers kan være til side og vide, at der er styr på det. Ofte er det netop de ting, som en god rådgiver kan hjælpe dig med, der virke mest uoverskueligt.

En god og erfaren boligadvokat kan hjælpe dig igennem fra start til slut, så der både er styr på, at det du køber svarer til det du forventer, og der kommer styr på alle formaliteterne ved den endelige overdragelse af boligen.

Fordelen ved en boligadvokat er, at du  kan få en uafhængig rådgiver, som vil dig det bedste og kan frigøre dig fra alle bekymringerne om, hvorvidt juraen er på plads.  Samtidig kan udgiften til en boligadvokat også vise sig at være penge godt givet ud. De fleste har nok hørt historier om, hvor galt det kan gå, hvis man ikke får gennemlæst det hele ordenligt, før man køber, og der sidenhed viser sig en ubehagelig overraskelse. Tilsvarende kan du også med fordel få ejendommen gennemgået af en byggesagkyndig, før du sætter din underskrift på købsaftalen.

En anden god grund til at få ordentlig rådgivning fra en boligadvokat er, at du helst skal være ligestillet med sælger, når købsaftalen skal endeligt på plads. De fleste sælgere vælger at få rådgivning fra enten en ejendomsmægler eller en boligadvokat. Sælgers rådgivers opgave er naturligvis at sikre, at aftalen og salgsprocessen bliver så gunstig som muligt for sælger. Det betyder, at aftalen let kan blive ganske ufordelagtig for dig, hvis ikke du selv får den rigtige rådgivning. Derfor bør du også have en rådgiver til at matche sælgers rådgivning og varetage dine interesser. Husk også på, at det altid er en god ide at være skeptisk overfor de ting, som kommer fra sælger og dennes repræsentanter.

En boligadvokat kan altså sørge for, at du er rigtigt klædt på til at træffe de optimale valg samt sikre at der bliver taget hensyn til dine interesser, når aftalen og lignende skal på plads. Mest vigtigt kan din boligadvokat også redde dig, hvis du er ved at gå ind i en dårlig handel og har overset noget vigtigt. Erfarne boligadvokater har været igennem mange bolighandler og ved præcis, hvad det er vigtigt at være opmærksom på, og hvor der kan gemme sig en ubehagelig overraskelse.

Hvad er forskellen på en boligadvokat og andre typer af rådgivere?

Hvis du står foran en bolighandel, er det vigtigt at få kvalificeret rådgivning. Afhængig af dine behov, kan flere forskellige typer af rådgivning være relevant. Det kan blandt andet være finansiel køberrådgivning, juridisk køberrådgivning og byggeteknisk køberrådgivning.

Hvis man ikke har været igennem mange bolighandler, kan det være svært at gennemskue forskellen mellem forskellige typer af rådgivning og rådgivere, og hvad der bedst giver mening at gøre brug af.

At en finansiel rådgiver om økonomi og finansiering er oplagt. Tilsvarende er det oplagt, at en byggeteknisk rådgiver om  bygningernes tilstand. Til gengæld kan det være sværere at se den umiddelbare forskel på titler som 
'boligadvokat', 'juridisk rådgiver' eller 'købermægler'.

Langt hen ad vejen beskæftiger de tre sidstnævnte sig med samme type af rådgivning. Altså rådgivning om den juridiske del af en bolighandel. Der er dog stadig forskel på, hvad de respektive personer kan tilbyde. Særligt når det kommer til den uddannelsesmæssige baggrund. 

Blandt køberrådgivere er det kun advokater, som har større juridisk uddannelse. Mange andre rådgivere er derfor på udebane, når der er juridiske problemstillinger ved en bolighandel. Hvis du vil sikre dig, at din rådgiver har de optimale kvalifikationer, er en boligadvokat derfor det bedste valg.

 

Advokattitlen er beskyttet, og må kun benyttes af personer, som har bestået juridisk embedseksamen og advokatuddannelsen. Dertil skal advokater efter lovgivningen overholde en række andre krav. Disse særlige uddannelseskrav stilles ikke til andre typer af køberrådgivere.

Titler som 'køberrådgiver' eller 'juridisk rådgiver er ikke beskyttede og kan derfor tages i brug af alle uanset baggrund og kvalifikationer. Titlen som 'købermægler' er dog beskyttet. Købermæglertitlen må alene benyttes af personer registreret i ejendomsmæglerregisteret hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

En yderligere forskel på de forskellige typer af rådgivere er, at kun advokater må føre retssager på andres vegne i Danmark. Det betyder derfor, at skulle din bolighandel ende med en tvist, som skal løses ved domstolene, skal du bruge en advokat til at repræsentere dig. Det kan selvsagt være en fordel for alle parter, hvis din advokat har medvirket i hele processen.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for en gratis og uforpligtende samtale.

Når du kontakter Sagførerne i hverdagene, får du kontakt til én af vores advokater inden for 24 timer - og normalt endnu hurtigere. Vi er klar til at hjælpe dig, og du får ikke en regning fra os, uden at det er aftalt med dig først. Når du har udfyldt kontaktformularen og indsendt din forespørgsel, får du en kvittering på e-mail.

Du er også velkommen til ringe til os på telefon: 8743 5522

Du finder os både i Jylland og på Sjælland


Hovedkontor

Sagførerne
Møllegårdsvej 1
8240 Risskov

Se rutevejledning

Herlev kontor

Sagførerne
Lyskær 8
2730 Herlev

Se rutevejledning

kort
Justitia

Sagførerne er 100% uvildige og varetager alene dine interesser

Sagførerne er medlemmer af advokatsamfundet og underlagt de advokatetiske regler. Endvidere har vi tavshedspligt efter loven. Du kan trygt regne med, at vi alene varetager dine interesser, og at vi er 100 % uvildige i vores rådgivning.


Advokatsamfundet
© 2021 | Sagførerne Advokatinteressentskab | CVR-NR 26329361 | Cookie- og persondatapolitik | Almene oplysninger